Fail when try to load after network game

You are here: Home > Forum > Simulations > Released > King's Cross > Fail when try to load after network game

Page 1 of 1

Fail when try to load after network game 15/11/2009 at 19:56 #249
IPG
Avatar
21 posts
I tried to connect to a server - unsuccessfully. After it I loaded my (just saved) savegame, it was loaded in pause. I tried to continue the game, but the SimSig said: "Not available in client mode".
After I restarted the programme, I could play with my savegame.

It's not a major, but a problem.

Hello from Hungary!

Log in to reply
Fail when try to load after network game 15/11/2009 at 19:56 #4130
IPG
Avatar
21 posts
I tried to connect to a server - unsuccessfully. After it I loaded my (just saved) savegame, it was loaded in pause. I tried to continue the game, but the SimSig said: "Not available in client mode".
After I restarted the programme, I could play with my savegame.

It's not a major, but a problem.

Hello from Hungary!

Log in to reply
Fail when try to load after network game 15/11/2009 at 20:21 #4131
AnyFile
Avatar
101 posts
Can you tell us which simulation was you using and which version? (is one the just released version?)
Log in to reply
Fail when try to load after network game 15/11/2009 at 20:26 #4132
IPG
Avatar
21 posts
Of course; (sorry), it was the new scrolly KX (2.201).
Log in to reply
Fail when try to load after network game 15/11/2009 at 21:16 #4133
clive
Avatar
2570 posts
This sounds like a core code problem - that having been in client mode, it stays in that mode when you start a new game. I'll log it.
Log in to reply