Upcoming Games

(UTC times)


Full list
Add a game

Upcoming Events

No events to display

Wrong location label in Old era

You are here: Home > Forum > Simulations > Released > King's Cross > Wrong location label in Old era

Page 1 of 1

Wrong location label in Old era 30/03/2024 at 09:29 #155901
ajax103
Avatar
1104 posts
While playing a session using the old layout of Kings Cross this week I noticed that for some reason just off the Hertford Loop at the Stevenage end, it shows Bradbury Junction as the location name despite the fact that the wiki does say that the modern era which ought to have this location was made to reflect the changes between 2009 and 2013.

While it does show Langley Junction correctly, it shouldn't be displaying Bradbury Junction at all as that location should only be visible in the Modern era.

London North Eastern Route Sectional Appendix Module LN2 2006 pages 21 and 48 only show Langley Junction.

Please note I'm running Loader V5.28 and Kings Cross V3.9, I can recreate this every time.

Can this be reported on Mantis for the developer please?

Log in to reply
Wrong location label in Old era 30/03/2024 at 10:39 #155902
Hap
Avatar
984 posts
https://www.SimSig.co.uk/Wiki/Show?page=simulations:kingscross:versions

As stated and explained in the version history of the King Cross manual, the sim will not be receiving any further updates.

Thanks
Craig

Post has attachments. Log in to view them.
How to report an issue: www.SimSig.co.uk/Wiki/Show?page=usertrack:reportanissue
Last edited: 30/03/2024 at 10:40 by Hap
Reason: None given

Log in to reply