Signal TV6

You are here: Home > Forum > Simulations > Released > Aston > Signal TV6

Page 1 of 1

Signal TV6 08/04/2014 at 12:37 #58548
wilcox
Avatar
5 posts
I can't set a route from signal TV6, am I missing something regarding Absolute Block?

Kind regards

Paul

Log in to reply
Signal TV6 08/04/2014 at 13:04 #58550
JamesN
Avatar
1138 posts
Online
Have you requested line clear (and granted it) from Alrewas? - Clicking on the Green 'C' Roundel
Log in to reply
Signal TV6 08/04/2014 at 13:15 #58552
wilcox
Avatar
5 posts
Yes I have, is there anything else I need to do?
Log in to reply
Signal TV6 08/04/2014 at 13:17 #58553
JamesN
Avatar
1138 posts
Online
Sorry misread your first post - you're having trouble with TV6? (I thought you meant TV7 which is the section signal)

Is there a message when you try (and fail) to set the route?

Log in to reply
Signal TV6 08/04/2014 at 13:17 #58554
Stephen Fulcher
Avatar
1499 posts
The only route from TV6 appears to be to TV7. This should not require the block as TV7 is the section signal.

As long as you have not got the points "keyed" the wrong way, there should be no reason you should not be able to set this route.

Can you show us a screenshot?

Log in to reply
Signal TV6 08/04/2014 at 13:22 #58555
wilcox
Avatar
5 posts
Sorry my fault I meant TV7! I click on the signal once the section is clear but the signal dosen't change to green.
Log in to reply
Signal TV6 08/04/2014 at 13:28 #58556
Stephen Fulcher
Avatar
1499 posts
Is the "C" flashing in the AB box or steady?
Log in to reply
Signal TV6 08/04/2014 at 13:30 #58557
wilcox
Avatar
5 posts
It's steady
Log in to reply
Signal TV6 08/04/2014 at 13:32 #58558
Stephen Fulcher
Avatar
1499 posts
Can you post a screenshot, or a save game for us to look at?

As far as I can tell from what you have posted, TV7 to AS5 should set and clear.

Log in to reply
Signal TV6 08/04/2014 at 13:37 #58559
LucasLCC
Avatar
93 posts
Try clicking the signal, then the arrow to the left of it (about 10mm to the left).
Log in to reply
Signal TV6 08/04/2014 at 13:42 #58560
wilcox
Avatar
5 posts
It's working now - I was trying to set the route to signal AS5 rather than click on the direction arrow next to TV7!
More coffee needed!!!!

Log in to reply