Problem routing into Kensington Olympia

You are here: Home > Forum > Simulations > Released > Waterloo > Problem routing into Kensington Olympia

Page 1 of 1

Problem routing into Kensington Olympia 22/10/2015 at 19:01 #77158
hotwellian
Avatar
140 posts
I have just starting playing with the Waterloo sim Loader version 4.2. Timetable is FridayAug05 Bh (sim v4.2)

At 10:07 5O09-1 departs Waterloo International for North Pole Depot. However when arriving at VC637 it halts and although I tried pressing the Down Sheepcote Button, I couldn't get the train into Kensington Olympia. I tried authorizing the train to pass signal at danger and got a message saying points set against train. What am I doing wrong? I have a saved game if anyone is interested.

Log in to reply
Problem routing into Kensington Olympia 22/10/2015 at 21:13 #77163
hotwellian
Avatar
140 posts
Strangely, 5O17, a[strike]nother staff train[/strike] returning to depot, passed through without any problem later on
Last edited: 22/10/2015 at 21:20 by hotwellian
Reason: correction

Log in to reply
Problem routing into Kensington Olympia 22/10/2015 at 23:34 #77167
Re620
Avatar
17 posts
Haven't played the relevant TT yet, so I might be wrong, but I'm guessing that the signaler at Victoria Central was unable to accept the train right away, with 5O17 he/she was able to give a clear run.
If I'm not mistaken, the Up/Down Sheepcote button is for when Vic Central is requesting the slot from you to send a train towards you not when you want to send a train towards Kensington.

Log in to reply
The following user said thank you: hotwellian
Problem routing into Kensington Olympia 01/11/2015 at 18:12 #77387
hotwellian
Avatar
140 posts
I'm sure you are right RE620. thanks for your reply
Log in to reply